Sainpas ton kuvan laitettua... On vähän hämärä mutta näkee kumminkin minkälaisen koiran kanssa sitä ollaan näyttelyyn menossa :)
En kyllä usko että tostä tulee mikään paras koira, kun on käyttö labbis.... Mutta mulle kelpaa. On vähän ongelmia ton istumisen kanssa. Näyttely''asento'' + istuminen. Ei tuomari tykkää.... Istumista toistetaan noudon, odottamisen kuin ruokailunkin yhteydessä, siks menee istumaan. Pitää pitää pyllystä kiinni niin ei pääse istuutumaan :D Olis tarkotus kokeisiinki osallistuu niin istuminen on tärkee.

Match Show:hun olis myös mennä ennen kunnon näyttelyy niin saa koira että omistaja vähän ''harjoitusta'' :) Se olis 27.7. Katotaan nyt. Eilen kokeilin ravaamista kentällä. Naapuri tuomarina ja sen koira häiriöntekijänä. Ihan hyvin mun mielestä meni, mutta entä sitten ku siellä on monta (leikkisää) pentua. Sekin nähdään sitten.

Noutoa ollaan jokseenkin harjoiteltu. Luovutusta harjoitellaan, pari kertaa on lähteny vaeltelemaan damin kanssa. Joskus ei meinaa irrottaa. Harjoittelemalla oppii :D Pallon kanssa luovutus on helpompaa. Damin kanssa luovutusta pitää harjoitella.