Eilen oltiin pyöräilemässä ilta-päivällä... Päätin lähteä pyöräilemään koiran kanssa 7 km lenkin tuolla kuntoradalla. Alku matkasta meni loistavasti, koira totteli, tuli luokse ja pyöräkin teki niinkuin mä halusin... Puolessa välissä matkaa, ei pyörä enää toiminutkaan, vaan se meni RIKKI!! Vaihteet kai, ku en mä noista mittään tiiä, nii en osaa tarkemmin sanoa... Takasin ei ollu järkee kääntyä, eli matka jatkui pyörää taluttaen  Ilman pyörää lenkki olis menny ku tanssi, mutta ku se pyörä meni rikki... Vähän ajan kuluttua kokeilin nousta taas pyörään ja pyty pyöräilemään, mutta ei ylämäissä yms. Mutta Vella oli erittäin kiltti ja totteli :)

Tänään sitte illalla metsäkäppäilylle ja vähän treenailemaan:




Mitäs sieltä pusikosta löytyy?


Kaunis tyttö poseeraa

Alkulämmittelyjä:


Odotta, kun mä kävin heittämässä damin...


Tonne


Ja hieno palautus :)

Siirryttiin metsäpolulle ja sama uudestaan


Ja palautus taas ( Noi luovutukset on parantunu ihan tosi hyvin, nyt tulee jo käteen!!!)


Lepakko tulee :D

Dameja on alkanut kasvaa kotona lattioille ja aina kun ottaa suuhun nii pillitys ja tulee luokse, mutta nyt niitä on alkanut kasvaa metsässäkin :)


Hauska kuva, mutta tiputtaa just ku kehuin edellisiä luovutuksia...


Eli siis uudestaan että tulee käteen saakka...

Alkulämmittelyt on tehty ja päästään vähän pidemmille matkoille


Kävi aina näin ku lahin viemään dummya


Joten on turvauduttava hihtaan...


Tänne laitoin damin ja koira on jossain tuolla...


Ja vauhdikas palautus käteen :)

Eli siis semmonen iltalenkki tänään :) Keskiviikkona lähetään varmaan mökille, nii päästään taas kunnolla treenaamaan veteen ja maalle.

Ainiin, ja äitienpäivän kunniaksi olitiin taas vesitreeneissä pienellä lammella, ja oli ranta, jossa suoraan joutu uimaan ja haki sieltä hienosti montamin noutoa :) Tosin kuvamateriaalia ei ole kun kamera oli kotona...