Nyt sitten päivityksiä taas…:) Ihmeellisimpiä ei olla tehty, jotain pientä joka päivä.
Oon nyt alkanut tekemään pitkää linjaa useammin, noin 100 metriä. Aikasemmin en oo tehny, on ollu maksimissaan vaan jotain 50 metriä..Linjat menee tosi hyvin, välillä jää ettimään siihen puoleen väliin matkaa. Kun en oo vielä noita ohjauksia harjotellu, niin en sitte niitäkään viitti tehä, Vellan päätä sekottaa.. Muisteja tein viikonloppuna muutaman ja sit pari hakua ja niitä linjoja. Sivulle menee jo automaattisesti, ei tartte enää ohjailla kädellä, seuraaminenkin menee hyvin. Niitä ollaan ruokakupilla, sisällä, pihalla ja metsässä harjoteltu, niin nyt on jo sisäistänyt miten ne tehdään. Luovutuksia pitää sit kuitenki vielä treenailla ulkona, saattaa tiputtaa, kun luovuttaa. No mutta, muuten meidän treenit on menny hyvin ja talven aikaan harjoitellaan enimmäkseen linjaa, markkeerauksia ja perusjuttuja.

Tokoiltu ollaan taas muutama kerta. Siellä oltiin luoksetuloa ja vikalla tunnilla hyppyesteitä..Vellasta ei mikään agilitykoira tuu.."varpaat" osu siihen tankoon, niin näytti aika pahalta, joten se jäi sit siihen..Mut just ku oli tutustunu kaikkiin nii se viisi kertaa tuntuu niin lyhyeltä.

Ensilumikin satoi maanantaina. Vella oli ihan innoissaa, olihan tää sen eka talvi. Maaliskuussa kun meille tuli niin ei tykänny yhtään kylmästä, mut olihan se sillon semmonen pikkupentu :)

Me treenaillaan mahdollisimman usein, yleinsä viikonloppuina, kun ei tuolla ihan oikeesti näe mitään ja opiskelut vie aika paljon aikaa arki-illoista. Onneks kohta alkaa loma, niin sitte treenaillaan, eikä keskitytä opiskeluihin, vaan treenaillaan...
Kuvia yritän päivitellä, sit ku on aikaa ;)