Aika pimeää aikaa mennään, arki-iltaisin ei ole paljon mahdollisuuksia valoisalla treenia tehdä... joten viikonloppujen varassa mennään! Vellan kanssa ollaan perusjuttuja tehty, linjaa ja pallon ja damin kanssa vauhtia pidetty yllä.
Pillipysäytyksiä ollaan pikku hiljaa alkamassa rakentaa, alkaa menemään, mutta pitää silti vielä paljon treenailla!

Palutuksia ollaan treenattu nyt sisällä, ja alkaa tuottamaan tulosta! On tosi innoissaan, kun damin näkee, joka on hyvä juttu. Sen kanssa ollaan "leikitty", ja kyllä näkee että luovutukset paranee koko ajan. Luovutus tapahtuu sanalla "kiitos".

Eilen ja tänään oltiin treenailemassa taas linjaa ja markkeerauksia, Eilen pellolla otin muutaman linjan ja markkeerauksen. Joskus menaa lähtee heti heiton jälkeen, ennen kuin antaa luvan, niin siihen pitää vaan puuttua. Muuten meni hyvin. Kerran tai pari tais tippuu maahan kun tuli niin hätäisesti, muut tuli käteen.
Tänään nopea treeni, kun piti sit lähtee sinne tokoon... :) Muutaman linjan tein ja yhen markkeerauksen, jonka jälkeen uskalsin kokeilla taakselähetystä. Meni kyllä ihan ok, Vella oli vaan vähän silleen et mitä? Kun ei tota olla aikasemmin tehty. No, mutta tein vaan yhen, etten sekota liikaa.
Pitää tota taakselähetystä alkaa tekemään ruokakupilla, jos sit alkaa tuottamaan tulosta :)


Mä yritän tehdä joka päivä jotain pientä, vaikka sit vaan seuraamista, sivulla oloa, tai jotain ruokakupilla pintä treenii + sit niitä pillipysäytyksiä.

Viimeviikolla ja tänään oli tokotreenit, sitä samaa seuraamista koko viimeviikon tunti ja tänään seuraamista ja luoksetulo. Siihen tulokseen mä päädyin, etten tee kahta eri käskyy, luotan siihen että TOKO kehässä sitte katsoo mua. Tai sitte menetetään muutama piste :) Tuskin me ihan kunnolla kilpailemaan koskaan mennään, ehkä siellä kehässä pyörähdetään :)

Vellan kanssa on mun mielestä edetty hienosti, ja olen älyttömän tyytyväinen siihen että on pillikuuliainen ja luovutuksetkin on jo melkein hanskassa, joten tästä on hyvä jatkaa!! Perusjutut on myös hyvin hallinnassa!
Talven aikana keskitytään linjaan, ja treeniä tehdään, kun ulkona jotain näkee ja aikataulut antaa myöten.

Mä olisin pistänyt tähän jonku kivan treeni kuvan, mutta asiaa ei helpota se, että mulla ei vaan koskaan oo se kamera mukana, ja vaikka oliskin, niin pitäis olla se kolmas käsi jolla kuvia ehtis ottaa, samaan aikaan kun koira pitää lähettää ja kun on tulossa sulle luovuttamaan damia ;)