Tänään oli sitten ne lonkkakuvaukset.. Vella aamulla ihmetteli, että miks ei saa ruokaa, lenkin jälkeen namia yms. Aina välillä kävi ruokakupilla kattomassa, että joko sinne jotain olis ilmestynyt. Sitte katteli mua ja kuppia, vuorotellen.

Päivällä lähettiin Lahteen ajelemaan. Autoilla koirille pistettiin silmätipat silmiin ja annettiin vaikuttaa.. Lopuks päästiin sitte rokotuksille ja silmät kattomaan. Silmät oli hyvät ja terveet.

Vella nukahti melkein heti odotusaulan lattialle, kyllä oli rauhallista porukkaa!! Sitte päästiin röntgeniin.. Kyynärät ja lonkat lähti kennelliittiin ihan terveinä, toivottavasti tulee sieltä yhtä hyvinä :) Samalla tossa röntgenissä huomattiin, että lannerangassa on 8 nikamaa ja viimeisessä 8. nikamassa kehityshäiriö. :( Ohjeeksi saatiin että koira pidetään hoikkana ja glukosamiiniravintolisää voi antaa kovemman rasituksen jälkeen.
Kyllä siinä mulla tippa linssiin pääsi, kun ton sain tietää. Saattaa myöhemmin tulla jotain oireita, mutta ei välttämättä. Toivottavasti ei jatkossa tuukkaan mitään.

Verikokeet otettiin samalla, kun koirat (ainakin suurin osa) vielä nukku. Sen takia kun yks Vellan sisaruksista on paljon pienikokoisempi, kuin muut, niin ne lähetetään Sveitsiin tutkittavaksi.

Treeniä ei olla ehditty tässä välissä hirveesti tehdä. Samalla Lahden keikalla kasvattaja toi dameja, joista me ostettiin neljä. Nyt päästään treenaamaan, mutta vähän kerrallaan!!