Päivitykset luuraa perässä... :) Nyt vielä kun muistan, en oo tainnu vielä täällä kertoo lonkkien ja kyynärten tuloksia? Oon kyllä lisänny ne tonne Vella-sivulle, mutta tosiaan lonkat tuli A/B:nä ja kyynärät 1/1:nä. En tiiä mikä niistä sitte teki ykköset, mutta Kirsi (kasvattaja) oli myös kattonu kuvat eikä tienny mikä niissä oli... Kuka lie kattonu kuvat kennelliitossa :O

Taipparikurssi on päässy myös hyvin alkuun, maanantaina oli taas kurssikerta ja treenattiin markkeerauksia. Nenä tais jäädä autoon, ku oli niin muissa maailmoissa.. Mutta kyllä se loppuen lopuksi meni sit ihan hyvin, vaikka alku oli vaikeeta :) Hyvin haki ne damit mitä piti. Ekassa markkeerauksessa ei ollu yhtään mukana, oli edellinen koira "levitelly" variksen sulkia, niin Vella meni sitte niitä haistelemaan.

Sitä edellisellä kerralla (pari viikkoo sitte) Vellalla oli juoksu, eli sillon ei päästy osallistumaan, eikä se mua nii haitannu ku oli vaan seuraamista luoksetulo ja pieni linja, joten ei paljo menetetty. Päästiin kuitenki loppuen lopuksi sinne vielä samat jutut tekemään. Nyt seuraavalla viikolla on aiheena hakuruutu.

Pääsiäisenä käytiin mökillä ja siellä treenattiin koko loma :) Kameraa ei ollu mukana, kerranki ku olis ollu kuvaajaki paikalla... Pitkiä linjoja ja markkeerauksia tehtiin jäällä ja metsään tehtiin 6 damilla hakuruutu, Haki kaikki damit ja olis varmaan ollu senki jälkeen intoa hakea lisää ;) Hyvä Vella ;)
Tokoiltu ollaan omatomisesti vähän kotona :)



Sitte vielä pari kuvaa tältä illalta:



Mä en oikeen osannu karsia noita kuvia, joten laitettiin nyt sitte kaikki :)