Yritetään nyt kirjoittaa viikon asiat lyhyesti ja ytimekkäästi, eli parilla sanalla; vatsapöpöä ja paljon treeniä ;)

Tiistaina tuli aikamoinen yllätys, en sitten tiiä oliko se hyvä asia että tepahtui nyt eikä myöhemmin vai sitten huono juttu.
Nyt se tuli ainakin selvitettyä. Maissintähkä EI ole koirien ruoka (niin kuin ei ole ihmisenkään). Vappuna eli noin pari viikkoa sitten Vella varasti pöydältä tähkän ja nielaisi sen kokonaisena!!! Ja niin se tuli tiistaiaamuna ulos...
Sama kävi keskiviikkona, ei ei se uudestaan maissia nielaissut, vaan ykä tuli... Ja vielä autossa, perimmäiseen nurkkaan, mistä sitä oli kiva siivoilla... :(( Oltiin siis menossa mökille. Tosin se oli VAIN puolikas tähkä, mutta kuitenkin. Varmaan ollut tukalat pari viikkoa. Reppana.
Nyt katotaan tuleeko lisää tähkiä, vai jäikö se siihen.

Sitten iloisempiin asioihin, eli vesitreeneihin. Mökillä kun oltiin niin kannattaa ottaa kaikki irti. Ekana iltana dami lähti karkuun eikä Vellervo hakenut sitä,eikä vene ollut vesillä, joten ByeBye dami vaan, tuu takas jos uskallat.  No eipä uskaltanut tulla viikonlopun aikana, eli on löytänyt paremman paikan ku damikassi   HAH! Vella kyllä ui ja noutikin, mutta välillä ei uimiset kiinnosta... Onko mulla jotenkin erikoinen noutaja?!

Kuvamateriaaliakin on :)



Pakollinen poseerauskuva, tietenkin:

Se siis niistä vesitreeneistä, ihan ok fiilis jäi, mutta tietenki voi koira parantaa vesihommissa intoa, mutta jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta, minkäs sille voi... Itsepäinen ku on... No mut kaikki ajan kanssa..

Ruokailutkin hoidettiin ulkona:

Sitten hakuosuus: Tyttö toimii hakualueella aivan täydellisesti. Kattaa alueen hyvin, ei vaihda vaikka damit olisi lähekkäin ym. Oma arvio siis...
En sitten tiedä, että oliko se hyvä vai huono asia, etten ensimmäisenä tainnut vuonna tehnyt hakuruutua kertaakaan omatoimisesti (siis tarkotan isoa, jossa on 6 damia ja jos ei oteta kenneltreffejä ym. mukaan). Ja muistan kun olin ihan epätoivoinen kun ei koira toiminut oikealla tavalla... Treenaamattomuudestahan tässä on kyse, eli voi vaan kaivee sen taskupeilin esiin... Mutta nyt kuitankin toimii kuin unelma ja se on hyvä :)


Tälläinen oli siis yksi maasto missä hakuiltiin


Ja palautus, käteen tietysti ;)


Toinen alue oli tämä

Tänään illan metsäkäppäilyllä tokoiltiin kaverin villiksen kanssa, tai no eka metsälenkki ja sitten vasta tokoilut :) Tosin tuo söpöliini villis on vielä niiin pieni ettei sitä viitti vielä liiemmin rasittaa, perusjuttuja vaan :))


Ensin metsä

Sitten vasta koulutukset:


Paikallaolo


Sivulla


Maassa


Ja tietenkin about 2 min paikallamakuu.

Hyviä häiriötekijöitä oli koirat toisilleen tolla "radalla" ja muutenkin treeneissä. Tosin joskus menee tytöillä vähän liian lujaa...

Kovin on nyt pienen pollaa rasitettu viikonlopun aikana, mutta hyvin se oppii ja jaksaa vaikka pitkä viikonloppu onkin takana :)