Eilen oli sitten koko kennelin treffit, paikalle pääsi noin 20 koiraa (?). Alussa siinä tutustuttiin ja juteltiin niitä näitä, kunnes lähettiin pellolle treenaa perusjuttuja. Luoksetulo, seuraaminen, sivulla oleminen ja pieni dummy nouto pellolla, jonka jälkeen siellä sitte juteltiin ja odoteltiin että isommatki koirat saa juttunsa loppuun. Siellä seisottiin ihan jäässä ( huono pukeutuminen ) treeneissä. Sitte ku lähettiin pellolta takasin sinne mökille, niin auto oli ainut paikka jossa vahän lämpeni ;). Isommat koirat jäi vielä sinne pellolle. Mökillä sitte treenailtiin hakua, jota mä en ollut kotona Vellan kans harjotellut. Sieltä tuli mulle sitte yksi dami, jonka jälkeen mä päätin keskeyttää ja päästää toisen koiran hommiin , koska Vella ei osannut sitä. Pitää noita dameja tilata lisää, koska mä en voi hakua kotona treenailla, kun meillä on vaan se yksi ''kunnon'' dami, niin sillä ei pitkälle treenailla. Ehkä nyt jotain helppoa linjaa...
Kiitän ja kumarran Kasvattajaa, joka jaksaa noita tapaamisia pari kertaa vuodessa järjestää ja sitte niitä pentutapaamisia :)

Meillä treenit on menny ihan hyvin, vaikka on vähän dami vajausta :). Tennispallojen kanssa lähihakua ollaan kokeiltu ja pienta linjaa.
Huomenna alkaa se meidän toko. . Pistän nyt noi perusjutut hyvin hanskaan, jonka jälkeen voidaan alkaa miettimään vaativampaa treeniä :). Katotaan jos vaikka joskus pääsis kisaamaanki tossa tokossa johonki alkeisjuttuun Vellan kanssa. Noutojutuissa treenataan sen verran kuitenki, että jos vaikka seuraavana vuonna elokuussa pääsis kisaamaan labbisten derbyssä.