Elokuu on kohta jo ohi... Aika menee niin nopeesti... :) Mökillä käytiin vielä oltiin tää viikonloppu. Huomasin että nyt Vella taas noutaa jo musta tosi hyvin, jos ottaa huomioon että noin viikko sitte ei ollu mitään kiinnostusta damia kohtaan. Oon tosi ylpee Vellasta. Mökillä meni myös veteen erittäin hyvin vaikka ei oo uinu pitkään aikaan... Ja ekaa kertaa otin ihan damilla treeniä ja hyvin meni joten voi olla ylpee  Nyt kun vasta ''harjotellaan'' tähän noutoon ( on ollu melkein kuukauden mittanen tauko ) nii ei nyt oteta niin ''raskasta'' treenii ettei kyllästy. Nytten panostetaan siihen et luovuttais käteen, ku on alkanu tiputtaa maahan damin eikä mun käteen, joten sitä treenaillaan.

Ollaan laitettu ilmot perustottelevaisuuskoulutukseen, että sitte päästäis taipparikurssille :) Ku mulla ei oo aiempaa kokemusta noista taippareista nii sitte päästäis kurssille... ja must on parempi et käydään toi koulutus eka nii sitte ainaki tulee luokse ja pysyy paikalla vaikka ois muita koirii, vaikka tulee kyl nyt jo hyvin luokse. Kameran unohdin ottaa mökille matkaan ja harmittelin ku olis tullu hienoja kuvia....

Seuraavaks lähetään pellolle tekee linjaa, lähihakuja ja muisteja, nii katotaan miten niissä menee. Ja yritän ottaa myös hyviä kuvia :)