Oli ihana herätä vuoden ekana päivänä siihen, että lunta oli vihdoin satanut ja oikein kunnolla!! Tosiaan on vuosi alotettu ihan kunnolla treeni-innolla, sekä minä että Vella :). Joka päivä aamulenkin tai viimeistään päivälenkin yhteydessä. Näin mun loman kunniaksi on ollut aikaa ihan kunnolla treenailla. Linjoja, niin lyhyitä kuin vähän pidempiäkin. Markkeerauksiakin oon tehnyt muutamia, kun on voinut kivasti peittää lumeen :) Dami on joka aamulenkillä mukana, mutta joskus pitää siirtää myöhemmäks tai päivään, jos joku muu on varannut meidän treenipaikan… :) Myös nyt kun on aikaa niin tehdään mahdollisimman usein metsälenkkejä.

Tänään mun harmiks sitä vettä sit alko sataa ja ilmat lämpenee niin lumi sulaa pois.. joka tapauksessa mentiin kentälle treenaamaan. 2-4 linjaa tehtiin, jonka jälkeen lähettiin kotiin.
 
Joulu meni ihan kivasti, oltiin porukoilla kylässä. Joulun välipäivinä ei ollut oikeen aikaa treenailla, kun sillonkin oli niin kiirettä ja monessa paikassa piti olla yhtä aikaa.. Jotain pientä ja epämääräistä vain.
Ensimmäinen vuodenvaihde oli myös. Vella ei välittänyt paukkeesta yhtään ja ihan rauhallisesti nukkui. Alussa leikki ulkona jotain ja mie heittelin vähän palloa. Sitten se meni nukkumaan. Joten rauhallisissa merkeissä meni.

Tässä kuussa tytsy täyttää jo 1 vuotta!! Onpa se iso tyttö, kun vasta se oli semmonen pikku tyttö, jonka hain kotiin kennelistä... :) Samoin lonkkakuvaukset lähestyy, jotka on 25.1.