Laiska päivittäjä näillä sivuilla :) Match Show’ssa käytiin keskiviikkona 27.7 ja meni nyt miten meni….. miten sen nyt ottaa. Mun mielestä ihan hyvin.
Kehään mentiin ensin pareittain, meidän parina oli semmoinen espanjanvesikoira. Kierettiin siinä kehää edes takas ja lopuks saatiin punanen nauha :) ’’Loppukilpailussa’’ ei koira enää jaksanu ja sitte saatiinki lähteä kotiin.

Club Show oli sitte taas ihan eri juttu…. ei pärjätty ollenkaan jonka kyllä tiesin, kun on käyttölabbis. Oli melken 20 koiraa kehässä…

Tuomarina Saudjie Cross-Crook

’’ black, has this bit overbite, head is nakkon and for me lacking in breed type. needs more substand, lacks mibs of mibs. Quite tucked up, needs nore substance & feeding, nice coje color. Nice uttea tail.’’

Tossa saattaa olla kirjotusvirheitä, ku oli aika epäselkee…

Junior Handlerissä tulin sitte neljänneksi. Saatiin Vellan kanssa pehmonalle ja ruusuke :) :)

Noutotreeniin aletaan palautumaan, kun nytte ei oo oikeen ehtiny treenailla… syy on kyllä omistajassa…. On vähän koiralla unohtunu toi nouto tai aika paljo, mutta viikolla otetaan ahkera treeni. Irti sanan osaa jo ja luoksetulo on jo hanskassa. Koira on aika laiska ku juoksee aika nopeesti damille, mutta ei viitsi ottaa site suuhun..... Kyllä se vielä muistaa :)

Kuvat taas unohtu ladata koneelle... katotaan, jos mä vaikka joskus kuvia saisin laitettua ;)